Meriharjun luontosalapoliisipäiväleiri

Meriharjun luontosalapoliisipäiväleiri

7-9-vuotiaille, ma-pe 1.-5.7.2019, Meriharjun luontotalo klo 9:00-16:00

100-vuotias Uutelan puuhuvila kätkee sisälleen arvoituksia, joita leiriläiset pääsevät ratkomaan viikon aikana. Leirillä tutkitaan ja havainnoidaan luontoa kaikkien aistien avulla sekä opetellaan monipuolisia luontosalapoliisin työssä tarvittavia taitoja ja tietoja. Luvassa kesäistä tekemistä ja hauskaa seikkailua Meriharjun luontotalon upeissa maisemissa. Meriharjun luontotalo sijaitsee Uutelan ulkoilu- ja luonnonsuojelualueella, Vuosaaren Skatanniemessä. Meriharjun leiriläiset pääsevät leirin aikana vierailemaan myös uudella 4H-kotieläinpihalla Skatan tilalla.

Leirille mahtuu 20 leiriläistä (minimimäärä, jotta leiri järjestetään, on 10 ilmoittautunutta).

Leirin hinta on 85€. Leirin hintaan sisältyy leiriohjelma ja materiaalit. Leiriläinen tuo leirille oman lounaan ja eväät. 

Ilmoittautumislomake aukeaa tälle sivulle. Leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lomake sulkeutuu kun leiri on täynnä.

4H-leirin ilmoittautumislomakeSukupuoli
Huom! Jos et ole vielä 4H-yhdistyksen jäsen, ilmoittautuessasi leirille liityt jäseneksi. Suomen 4H-liitto lähettää erillisen jäsenmaksulaskun. Jäsenkausi on 1.9.-31.8. *

Jäsenenä saat mm. seuraavat jäsenedut: pääset ennakkoilmoittautumaan leireille, sinulla on 4H:n järjestämissä toiminnoissa voimassaoleva tapaturmavakuutus, jäsenkortilla jäsenetuja ja voit osallistua muuhun toimintaamme mm. kerhoihin. 

Saako leiriläinen lähteä yksin kotiin? *
Lasta saa hätätapauksessa kuljettaa autolla *
Ymmärrän, että ilmoittautuminen on sitova ja minulla on lupa ilmoittaa kyseinen lapsi päiväleirille. *
Mistä saitte tiedon leiristämme? *
HUOM! Ilmoittautuminen on sitova! Ilmoittautumisen voi perua maksutta vain lääkärintodistusta vastaan.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.