SAFKASANKARIT KOKKIKERHO, Hiekkaharju (1.-6.lk) 

Safkasankarit kokkaa kestävästi -kerhossa tehdään ruokaa, leivotaan ja pohditaan kokkauksen monenlaisia vaikutuksia itselle ja ympäristölle sekä muille ihmisille ja eläimille.

Vuonna 2019 Safkasankareiden teemana on kestävä kokkaus.  Safkasankareissa opit  toimimaan vastuullisesti, sillä ilmastonmuutos haastaa meidät kaikki miettimään omia elintapojamme. Samalla tutustut uusiin kavereihin ja pääset pitämään hauskaa! 

Kerho järjestetään Hiekkaharjun nuorisotalolla, Leinikkitie 36, tiistaisin klo 18:00-20:00. Kerho on tarkoitettu 1.-6. -luokkalaisille. 

Myös 7.-luokkalaiset voivat osallistua kerhoon ja oppia samalla apuohjaajan taitoja!

Kerhot on tarkoitettu 4H:n jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, ilmoittautuessasi kerhoon liityt jäseneksi. 4H-liitto lähettää sinulle jäsenmaksulaskun (35€/yksilöjäsenyys, 70€/perhejäsenyys). 

Kerhoon mahtuu 10 henkilöä, paikat menevät ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Johanna on yhteydessä kerhoon ilmoittautuneille viikolla 35.

Uudet jäsenet pääsevät kevään kerhoon mukaan jäsenmaksulla 35€. Kerhomaksun lisäksi  kokkikerhossa on 10€ materiaalimaksu. Syksyltä kerhoissa jatkaville kevään kerhomaksu on 25€ + 10€ materiaalimaksu.


Jäsenyys on voimassa yhden kalenterivuoden alkamispäivästä. Huomioithan, että jäsenenä voit ilmoittaa lapsesi leirille vuoden 2021 ennakkoilmoittautumisen yhteydessä. Kaikki leireille ilmoittautuneet lisätään jäsenrekisteriin. *