Kädentaitajat LEMMIKKIKERHO Fallkullan kotieläintila (1.-6.lk)

Pks4H:n kerhossa askarrellaan ja touhutaan kaikenlaista mukavaa ja eläinaiheista. On myös mahdollista, että kerhossa käy eläinvieraita. Lisäksi kerholaiset pääsevät vierailemaan pari kertaa Fallkullan navetassa. Kerho ei siis sovellu eläinallergisille.

Pks4H:n lemmikkikerhossa on mahdollista päästä tutustumaan eläinvieraisiin.
Pks4H:n lemmikkikerhossa on mahdollista päästä tutustumaan eläinvieraisiin.

Kerho kokoontuu Fallkullan kotieläintilalla, Malminkaari 24, tiistaisin klo 17.30-19.00. 

Kerhot jatkuvat keväällä viikolla 3. Kevätkauden viimeiset kerhokerrat ovat viikolla 19.  Kerho on tauolla talvilomaviikolla (vko 8). Kerho on kaikille avoin. 

4H:n jäsenille kerho on ilmainen, jäsenmaksun hinta on 35€/vuosi, perhejäsenyys 70€/vuosi. Muistattehan siis ilmottautumisen lisäksi liittyä jäseneksi osoitteessa https://liity.4h.fi/ sekä tutustua jäsenetuihin! 

Ilman jäsenyyttä kerhomaksu on 40€/kerhokausi (syksy/kevät).

Kerhoon voi tulla mukaan myös kesken kauden. Lisäksi kerhoon voi tulla tutustumaan kerran maksutta. 

Lemmikkikerhoon mahtuu 12 henkilöä ja kerho on nyt täynnä. Jos haluat jäädä varasijalle odottamaan mahdollisesti vapautuvaa kerhopaikkaa, ota silloin yhteyttä Elisaan: elisa.tikkanen@4h.fi / 050 539 9986.

Jäsenyys on voimassa yhden kalenterivuoden alkamispäivästä. Huomioithan, että jäsenenä voit ilmoittaa lapsesi leirille vuoden 2021 ennakkoilmoittautumisen yhteydessä. Kaikki leireille ilmoittautuneet lisätään jäsenrekisteriin. *