KEPPARIKERHO, Roihuvuoren nuorisotalo (1.-6.lk)


Kepparikerhossa ratsastetaan keppareilla ja askarrellaan kivoja juttuja keppareille. Teemme lukuvuoden aikana uudet hienot kepparit, joten pääset käyttämään omaa luovuutta ja kädentaitoja. Kerhoon omat kepparit ovat tervetulleita, mutta eivät pakollisia. 

Pks4H:n kepparikerho kokoontuu Roihuvuoren nuorisotalolla, Prinssintie 1, torstaisin klo. 18:00-19:30. Kerho on tarkoitettu alakouluikäisille.

Kerhot on tarkoitettu Pks4H:n jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, ilmoittautuessasi kerhoon liityt jäseneksi. Suomen 4H-liitto lähettää sinulle jäsenmaksulaskun (35€/yksilöjäsenyys, 70€/perhejäsenyys). 

Kerhoon mahtuu 12 henkilöä, paikat menevät ilmoittautumis-järjestyksessä. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Johanna on yhteydessä kerhoon ilmoittautuneille viikolla 35.

Uudet jäsenet pääsevät kevään kerhoon mukaan jäsenmaksulla 35€. Kerhomaksun lisäksi keppihevoskerhossa ja kokkikerhossa on 10€ materiaalimaksu. Syksyltä kerhoissa jatkaville kevään kerhomaksu on 25€ + 10€ materiaalimaksu.Jäsenyys on voimassa yhden kalenterivuoden alkamispäivästä. Huomioithan, että jäsenenä voit ilmoittaa lapsesi leirille vuoden 2021 ennakkoilmoittautumisen yhteydessä. Kaikki leireille ilmoittautuneet lisätään jäsenrekisteriin. *