Nordea

4H-yrityskurssit

Nordea tukee  Pks4h:n säännöllisesti järjestämiä 4H-yrityskursseja. Nordean asiantuntijat ovat mukana kouluttamassa nuoria ja vahvistamassa nuorten yrittäjyyden ensiaskeleita. Vuoden 2019 aikana järjestettiin 4 yrityskurssia, joissa koulutuksen sai noin 70 nuorta. Kurssien jälkeen nordealaisilla on mahdollisuus aloittaa 4H-nuoren yritysohjaajana. Nordea mahdollistaa työntekijöilleen kaksi vapaaehtoispäivää vuodessa, jotka voi käyttää yrityskursseilla ohjaamiseen. 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

4H-yrittäjien myyjäiset Nordean pääkonttorilla

Vuoden 2019 aikana 4H-yrittäjillä oli mahdollisuus osallistua Nordean tiloissa järjestettäviin kevät- ja joulumyyjäisiin, joissa he pääsivät myymään omia tuotteitaan ja palveluitaan Nordean työntekijöille. Tapahtumat olivat erittäin  arvokkaita aloitteleville nuorille yrittäjille, joille ensimmäisten asiakkaiden saaminen on usein haastavaa. Samalla nordealaiset saivat piristystä työpäivään!

Nordea Business Race

Syksyllä 2019 Nordea ja 4H-järjestivät yhdessä yläkoulualaisille ja toisen asteen opiskelijoille suunnatun tapahtuman, jonka tarkoituksena oli kehittää nuorten taloustaitoja ja antaa vinkkejä oman yrityksen perustamiseen.  Business Racen rasteja pitivät Nordean vapaaehtoiset, eri alojen asiantuntijat. YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Lue lisää Nordean toteuttamasta yritysvastuusta yrittäjyyden edistämiseksi.