Skatan minileiri 8.-10.8.2022

Pks4H:n Skatan minileirillä keskitytään lampaiden, pupujen ja kanojen hoitoon.
Pks4H:n Skatan minileirillä keskitytään lampaiden, pupujen ja kanojen hoitoon.

7-10–vuotiaille

ma-ke 8.-10.8.2022

klo 9.00-15.30

Leiripaikan osoite: Skatan tila, Uutelantie 30, 00990 Helsinki

Skatan minileirillä vietetään hauska viikonloppu eläinten ja uusien kavereiden kanssa Skatan tilan upeissa maisemissa Helsingin Vuosaaren Uutelassa! Päivät koostuvat eläinten hoidosta ja rapsuttelusta sekä leikeistä. Minileiri ei sovellu eläinallergikoille. 

Virallinen leiriohjelma päättyy klo 15.30, leiriläisten hakuaika on 15.30-16.00. Vastuuohjaaja on paikalla klo 16.00 saakka.

Minileirin hinta on 60€. Lasku lähetetään paperipostina elokuun puolivälissä. Jos leirille ilmoittautuminen tapahtuu vasta hyvin lähellä leiriä, niin tällöin leirilasku lähetetään elokuun loppupuolella. Hintaan sisältyy leiriohjelma ja materiaalit. Leiriläinen tuo leirille lounaan ja välipalan iltapäivälle.

Leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lomake sulkeutuu, kun leiri on täynnä. Leirille mahtuu 20 leiriläistä. Ilmoitamme leirin toteutumisesta viimeistään 7 vuorokautta ennen leirin alkua. 

Edellytämme 4H-toiminnassa mukana olevilta myös 4H:n jäsenyyttä. Jos lapsi ei ennestään ole jäsen, liityttehän jäseneksi täällä. Tarkastamme jäsenyyden ennen leirin alkua ja vain jäsenet voivat osallistua leireillemme. Jäsenyys on voimassa yhden vuoden liittymiskuukaudesta ja jatkuu automaattisesti ilman peruutusta. Jäsenmaksu yksilöjäsenelle on 35€/vuosi ja perheelle 70€/vuosi. Jäsenenä saa mm. seuraavat jäsenedut: kesän pop-up -kerhot sekä syksyn ja kevään kerhot maksutta, tapaturmavakuutuksen leirillä ja muissa 4H:n järjestämissä toiminnoissa ja lisäksi mahdollisuuden ilmoittautua ennakkoon seuraavan vuoden leireille. Lisää jäsenetuja.

4H-leirin ilmoittautumislomake

Sukupuoli
Saako leiriläinen lähteä yksin kotiin? *
Saako lasta hätätapauksessa kuljettaa autolla? *

Annan luvan lapsen kuvaamiseen leiritoiminnan yhteydessä ja annan luvan julkaista leiriläisestä otettuja kuvia ja videoita. Toiminnan yhteydessä otettuja kuvia ja videoita voidaan hyödyntää yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen mm. nettisivuilla ja sosiaalisen median palveluissa.

*
Mistä saitte tiedon leiristämme? *
  1. Ymmärrän tämän ilmoittautumisen olevan sitova ja minulla on lupa ilmoittaa kyseinen lapsi leirille. Saan sähköpostitse leirilaskun, joka tulee maksaa eräpäivään mennessä.
  2. Ilmoitan lapsen 4H:n jäseneksi (jos hän ei jo ole jäsen) osoitteessa https://liity.4h.fi/. Jäsenyys tarkistetaan ennen leirin alkua. Jäsenenä saa mm. seuraavat jäsenedut: kesän pop-up -kerhot sekä syksyn ja kevään kerhot maksutta, tapaturmavakuutus leirillä ja muissa 4H:n järjestämissä toiminnoissa. Lisää jäsenetuja.
  3. Olen tutustunut 4H:n henkilötietojen käsittelykäytäntöihin.
Olen lukenut yllä olevat kohdat (1-3) ja sitoudun niihin. *


* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.