Skatan eläinleiri 19.-23.7.2021

Pks4H:n eläinleirillä pääsee hoitamaan ja ruokkimaan eläimiä.
Pks4H:n eläinleirillä pääsee hoitamaan ja ruokkimaan eläimiä.

7-10–vuotiaille

ma-pe 19.-23.7.2021 

klo 9:00-15:30

Leiripaikan osoite: Skatan tila, Uutelantie 30, 00990 Helsinki

Skatan eläinleirillä vietetään hauskoja kesäpäiviä eläinten, uusien kavereiden ja iloisten ohjaajien kanssa Skatan tilan upeissa maisemissa Helsingin Vuosaaren Uutelassa.  Leiripäivät koostuvat leikeistä, askartelusta sekä tietysti eläinten hoidosta ja rapsuttelusta. Leiri ei sovellu eläinallergikoille. 

Virallinen leiriohjelma päättyy klo 15:30, leiriläisten hakuaika on 15:30-16:00. Vastuuohjaaja on paikalla klo 16:00 saakka.

Leirin hinta on 100€. Lasku lähetetään sähköpostitse toukokuun puolivälissä. Jos leirille ilmoittautuminen tapahtuu tämän jälkeen, niin tällöin leirilasku lähetetään heinäkuun alussa tai elokuun alussa (riippuen ilmoittautumispäivästä). Hintaan sisältyy leiriohjelma ja materiaalit. Leiriläinen tuo leirille lounaan ja eväät iltapäivälle.

Leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lomake sulkeutuu, kun leiri on täynnä. Leirille mahtuu 20 leiriläistä. Ilmoitamme leirin toteutumisesta viimeistään 21 vuorokautta ennen leirin alkua. 

4H-toiminnassa mukana olevat ovat myös 4H:n jäseniä. Jos lapsi ei ennestään ole jäsen, liityttehän jäseneksi täällä. Tarkastamme jäsenyyden ennen leirin alkua. Jäsenyys on voimassa yhden kalenterivuoden alkamispäivästä. Jäsenmaksu yksilöjäsenelle on 35e/vuosi ja perheelle 70e/vuosi. Jäsenenä saa mm. seuraavat jäsenedut: kesän pop-up -kerhot sekä syksyn ja kevään kerhot maksutta, tapaturmavakuutus leirillä ja muissa 4H:n järjestämissä toiminnoissa. Lisää jäsenetuja.

4H-leirin ilmoittautumislomake

Sukupuoli
Saako leiriläinen lähteä yksin kotiin? *
Saako lasta hätätapauksessa kuljettaa autolla? *

Annan luvan lapsen kuvaamiseen leiritoiminnan yhteydessä ja annan luvan julkaista leiriläisestä otettuja kuvia ja videoita. Toiminnan yhteydessä otettuja kuvia ja videoita voidaan hyödyntää yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen mm. nettisivuilla ja sosiaalisen median palveluissa.

*
Mistä saitte tiedon leiristämme? *
  1. Ymmärrän tämän ilmoittautumisen olevan sitova ja minulla on lupa ilmoittaa kyseinen lapsi leirille. Saan sähköpostitse leirilaskun, joka tulee maksaa eräpäivään mennessä.
  2. Ilmoitan lapsen 4H:n jäseneksi (jos hän ei jo ole jäsen) osoitteessa https://liity.4h.fi/. Jäsenyys tarkistetaan ennen leirin alkua. Jäsenenä saa mm. seuraavat jäsenedut: kesän pop-up -kerhot sekä syksyn ja kevään kerhot maksutta, tapaturmavakuutus leirillä ja muissa 4H:n järjestämissä toiminnoissa. Lisää jäsenetuja.
  3. Olen tutustunut 4H:n henkilötietojen käsittelykäytäntöihin.
Olen lukenut yllä olevat kohdat (1-3) ja sitoudun niihin. *


* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.