Munkkiniemen keppihevosleiri 12.-16.7.2021

Keppihevosleirillä tehdään uudet ja hienot kepparit. Kuva: Julia Korpijärvi

7-10–vuotiaille

ma-pe 12.-16.7.2021 

klo 9:00-15:30

Leiripaikan osoite: Pks4H:n toimisto, Kaartintorpantie 6, 00330 Helsinki 

Leiri sopii erinomaisesti kaikille keppari- ja hevosfaneille! Leirillä tehdään omat hienot keppihevoset varusteineen ja harrastetaan niiden kanssa monipuolisesti. Keppari-ratsastustunteja, näyttelytoimintaa ja muuta hauskaa "kepparointia" luvassa! Lisäksi leiriohjelmaan kuuluu leikkejä sekä ulkoilua.

Virallinen leiriohjelma päättyy klo 15:30, leiriläisten hakuaika on 15:30-16:00. Vastuuohjaaja on paikalla klo 16:00 saakka.

Leirin hinta on 85€. Lasku lähetetään sähköpostitse toukokuun puolivälissä. Jos leirille ilmoittautuminen tapahtuu tämän jälkeen, niin tällöin leirilasku lähetetään heinäkuun alussa tai elokuun alussa (riippuen ilmoittautumispäivästä). Hintaan sisältyy leiriohjelma ja materiaalit. Leiriläinen tuo leirille lounaan ja eväät iltapäivälle.

Leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lomake sulkeutuu, kun leiri on täynnä. Leirille mahtuu 20 leiriläistä. Ilmoitamme leirin toteutumisesta viimeistään 21 vuorokautta ennen leirin alkua. 

4H-toiminnassa mukana olevat ovat myös 4H:n jäseniä. Jos lapsi ei ennestään ole jäsen, liityttehän jäseneksi täällä. Tarkastamme jäsenyyden ennen leirin alkua. Jäsenyys on voimassa yhden kalenterivuoden alkamispäivästä. Jäsenmaksu yksilöjäsenelle on 35e/vuosi ja perheelle 70e/vuosi. Jäsenenä saa mm. seuraavat jäsenedut: kesän pop-up -kerhot sekä syksyn ja kevään kerhot maksutta, tapaturmavakuutus leirillä ja muissa 4H:n järjestämissä toiminnoissa. Lisää jäsenetuja.