Kesän etätaideleirit 2022

"Vaihtelevat, mielenkiintoiset aiheet eri päivinä. Hieno paketti erilaisia piirustus- ja maalausvälineitä. Kiva ohjaaja, joka jaksoi kehua jokaista työtä."

"Ihana idea koko leiri ja kivoja tehtäviä! Leiri toi lomalaisten päiviin rytmiä."

"Kokonaisuus vaan toimi hyvin."

-Huoltajien palautteita talviloman etätaideleiristä-

7-12–vuotiaille

klo 10-11. ja klo 15-16, lisäksi helppoja tehtäviä loppupäivän aikana tehtäväksi

Etänä, Teamsin kautta

Materiaalipaketti postitse kotiin!

Tervetuloa osallistumaan leirille kotoa, tai vaikka mökiltä käsin! 

Leiri imaisee leikkimään ja käyttämään luovuutta monipuolisten kotitehtävien ja taidetarvikkeiden kautta koko viikon ajaksi. Täydellinen leiri pienille taiteilijoille!

Leiriläiset tapaavat etänä (Teams) päivittäin klo 10.00-11 ja klo 15-16. Lisäksi ohjaaja antaa leiriläisille tehtäviä, joita suoritetaan itsenäisesti päivän aikana. Lisätietoa leiristä tulee leirikirjeessä, joka lähetetään ilmoittautuneille ennen leirin alkua.

Leirin sisältö on samanlainen kaikilla kolmella viikolla. Juhannusviikon leirillä (ma-to) perjantain tehtävät annetaan torstaina, ja ne voi tehdä halutessaan itsenäisesti.

Leirin hinta on 50€, juhannusviikon leiri 45€. Lasku lähetetään sähköpostitse toukokuun puolivälissä. Hintaan sisältyy leiriohjelma ja materiaalipaketti kotiin postitettuna. Ilmoitamme leirin toteutumisesta viimeistään 14 vuorokautta ennen leirin alkua. Postituksen takia joudumme sulkemaan ilmoittautumisen 10 vrk ennen leirin alkua. 

Edellytämme 4H-toiminnassa mukana olevilta myös 4H:n jäsenyyttä. Jos lapsi ei ennestään ole jäsen, liityttehän jäseneksi täällä. Tarkastamme jäsenyyden (maksettu) ennen leirin alkua ja vain jäsenet voivat osallistua leireillemme. Jäsenyys on voimassa yhden kalenterivuoden alkamispäivästä ja jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta. Jäsenmaksu yksilöjäsenelle on 35€/vuosi ja perheelle 70€/vuosi. Jäsenenä saa mm. seuraavat jäsenedut: kesän pop-up -kerho, syksyn sekä kevään kerhot maksutta, tapaturmavakuutuksen leirillä ja muissa 4H:n järjestämissä toiminnoissa, ja lisäksi mahdollisuuden ilmoittautua ennakkoon seuraavan vuoden leireille. Lisää jäsenetuja.

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumaan pääsee klikkaamalla leirin ajankohtaa alempaa tältä sivulta. Lomake sulkeutuu, kun leiri on täynnä. Jokaiselle leirille mahtuu 15 leiriläistä.

6.-10.6.

Ilmoittaudu tästä!

13.-17.6.

Ilmoittaudu tästä!

20.-23.6.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

PERUTTU

Pks4H:n etäleiriläisille lähetetään materiaalipaketti ennen leiriä. Kuvan materiaalipaketti on esimerkkipaketti aikaisemmalta etätaideleiriltä.
Pks4H:n etäleiriläisille lähetetään materiaalipaketti ennen leiriä. Kuvan materiaalipaketti on esimerkkipaketti.