Kesän etätaideleirit 7.-11.6 | 14.-18.6. | 21.-24.6.

"Vaihtelevat, mielenkiintoiset aiheet eri päivinä. Hieno paketti erilaisia piirustus- ja maalausvälineitä. Kiva ohjaaja, joka jaksoi kehua jokaista työtä."

"Ihana idea koko leiri ja kivoja tehtäviä! Leiri toi lomalaisten päiviin rytmiä."

"Kokonaisuus vaan toimi hyvin."

-Huoltajien palautteita talviloman etätaideleiristä-

7-12–vuotiaille

klo 10.00-11.30, lisäksi helppoja tehtäviä loppupäivän aikana tehtäväksi

Etänä, Teamsin kautta

Materiaalipaketti postitse kotiin!

Tervetuloa osallistumaan leirille kotoa tai vaikka mökiltä käsin! 

Leiri imaisee leikkimään ja käyttämään luovuutta monipuolisten kotitehtävien ja taidetarvikkeiden kautta koko viikon ajaksi. Täydellinen leiri pienille taiteilijoille! Leirin ohjaajana toimii taiteen ammattilainen, artenomi Sofia Hakala.

Leiriläiset tapaavat etänä (Teams) päivittäin klo 10.00-11.30.  Lisäksi ohjaaja antaa leiriläisille tehtäviä, joita suoritetaan itsenäisesti päivän aikana. Lisätietoa leiristä tulee leirikirjeessä, joka lähetetään ilmoittautuneille ennen leirin alkua.

Leirin sisältö on samanlainen kaikilla kolmella viikolla. Juhannusviikon leirillä (ma-to) perjantain tehtävät annetaan torstaina ja ne voi tehdä halutessaan itsenäisesti.

Leirin hinta on 45€, juhannusviikon leiri 40€. Lasku lähetetään sähköpostitse toukokuun puolivälissä. Hintaan sisältyy leiriohjelma ja materiaalipaketti kotiin postitettuna. Ilmoitamme leirin toteutumisesta viimeistään 14 vuorokautta ennen leirin alkua. Postituksen takia joudumme sulkemaan ilmoittautumisen 10vrk ennen leirin alkua. 

Toivomme, että 4H-toiminnassa mukana olevat ovat myös 4H:n jäseniä. Jos lapsi ei ennestään ole jäsen, liityttehän jäseneksi täällä. Jäsenyys on voimassa yhden kalenterivuoden alkamispäivästä. Jäsenmaksu yksilöjäsenelle on 35e/vuosi ja perheelle 70e/vuosi. Jäsenenä saa mm. seuraavat jäsenedut: kesän pop-up -kerhot sekä syksyn ja kevään kerhot maksutta, tapaturmavakuutus leireillä ja muissa 4H:n järjestämissä toiminnoissa. Tästä lisää jäsenetuja.

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumaan pääsee klikkaamalla leirin ajankohtaa alempaa tältä sivulta. Lomake sulkeutuu, kun leiri on täynnä. Jokaiselle leirille mahtuu 15 leiriläistä.

7.-11.6.

Ilmoittautuminen päättynyt!

14.-18.6.

Ilmoittautuminen päättynyt!

21.-24.6.

Ilmoittautuminen päättynyt!

Pks4H:n etäleiriläisille lähetetään materiaalipaketti ennen leiriä. Kuvan materiaalipaketti on esimerkkipaketti.
Pks4H:n etäleiriläisille lähetetään materiaalipaketti ennen leiriä. Kuvan materiaalipaketti on esimerkkipaketti.