Kesäleirit 2022

"Kiitos hyvästä leiriviikosta, lapsi puhui jo innoissaan haluavansa ensi kesänä uudestaan."

Espoon eläinleiriläisen huoltaja, kesä 2020

"Erittäin ammattitaitoiset ja innostavat ohjaajat. Hyvin järjestetty aikataulu."

Helsingin teemaleiriläisen huoltaja, kesä 2020

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Kesän 2022 leireille ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 17.1.2022 klo 10!

Etsitkö lapsellesi mielekästä lomatekemistä ja ikimuistoisia kesähetkiä? Ilmoittautukaa mukaan supersuosituille kesäleireillemme! 

Järjestämme päiväleirejä jokaisella kesälomaviikolla. Leirit on suunnattu 7-12 -vuotiaille lapsille (tarkempi ikäraja ilmoitetaan leirin tiedoissa). Leirit painottuvat eläinten hoitamiseen, eläimistä oppimiseen, kädentaitoihin ja askarteluun sekä liikkumiseen, leikkimiseen ja rentoon yhdessäoloon. Leireillämme työskentelevät koulutetut ohjaajat. Jokaisella leirillä on aina vähintään yksi täysi-ikäinen ja ensiaputaitoinen vastuuohjaaja ja hänen lisäkseen leirin koosta riippuen muutamia apuohjaajia. 

Kaikissa leiripaikoissamme on luonto lähellä. Leiriläiset pääsevät viettämään kesäpäiviä joko upeissa maaseutumaisemissa kotieläinpihoilla tai teemaleireillä rauhoittavan luonnon ympäröimänä. Espoon leirit järjestetään pääosin Glimsin kotieläinpihalla. Lisäksi Leppävaarassa päästään leireilemään parin viikon ajan. Helsingin leireistä puolet järjestetään Skatan kotieläinpihalla ja puolet ovat muita teemaleirejä Alppilassa, Fallkullassa, Seikkailutalolla ja Ruoholahdessa. Vantaan leirit järjestetään Katrinebergin kotieläinpihalla. 

Ilmoittautumaan pääsee klikkaamalla kaupungin nimeä tämän tekstin yläpuolelta.