Pasilan taideleiri

3.-7.7.2023

PKs4H Leiriläiset oppivat paljon uusia taitoja koiranhoidosta.
Leiriläiset oppivat paljon uusia taitoja taiteillen

7-10–vuotiaille

ma-pe 3.-7.7.2023

klo 9.00-15.30

Leiripaikan osoite: Pasilan nuorisotalo, Pasilanraitio 6, 00240 Helsinki

Unelmaleiri pienille taiteilijoille! Taideleirillä luovuus saa kukoistaa erilaisin taiteen ja muotoilun keinoin. Leirillä piirretään, maalataan ja käytetään luovasti erilaisia materiaaleja ja tekniikoita.

Virallinen leiriohjelma päättyy klo 15.30, leiriläisten hakuaika on 15.30-16.00. Vastuuohjaaja on paikalla klo 16.00 saakka.

Leirin hinta on 50€. Lasku lähetetään sähköpostitse toukokuun aikana. Jos leirille ilmoittautuminen tapahtuu tämän jälkeen, niin tällöin leirilasku lähetetään mahdollisimman pian ilmoittautumisen jälkeen (riippuen ilmoittautumispäivästä). Hintaan sisältyy leiriohjelma ja materiaalit. Leiriläinen tuo leirille lounaan ja eväät iltapäivälle.

Leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lomake sulkeutuu, kun leiri on täynnä. Leirille mahtuu 20 leiriläistä. 

Edellytämme 4H-toiminnassa mukana olevilta myös 4H:n jäsenyyttä. Jos lapsi ei ennestään ole jäsen, liityttehän jäseneksi täällä. Tarkastamme jäsenyyden ennen leirin alkua ja vain jäsenet voivat osallistua leireillemme. Jäsenyys on voimassa yhden vuoden liittymiskuukaudesta ja jatkuu automaattisesti ilman peruutusta. Jäsenmaksu yksilöjäsenelle on 35€/vuosi ja perheelle 70€/vuosi. Jäsenenä saa mm. seuraavat jäsenedut: kesän pop-up -kerhot sekä syksyn ja kevään kerhot maksutta, tapaturmavakuutuksen leirillä ja muissa 4H:n järjestämissä toiminnoissa ja lisäksi mahdollisuuden ilmoittautua ennakkoon seuraavan vuoden leireille. Lisää jäsenetuja.

4H-leirin ilmoittautumislomake

Sukupuoli
Saako leiriläinen lähteä yksin kotiin?
Saako lasta hätätapauksessa kuljettaa autolla?

Annan luvan lapsen kuvaamiseen leiritoiminnan yhteydessä ja annan luvan julkaista leiriläisestä otettuja kuvia ja videoita. Toiminnan yhteydessä otettuja kuvia ja videoita voidaan hyödyntää yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen mm. nettisivuilla ja sosiaalisen median palveluissa.

Mistä saitte tiedon leiristämme?
  1. Olen lukenut peruutus- ja maksuehdot ja sitoudun niihin. Minulla on lupa ilmoittaa kyseinen lapsi leirille. Saan sähköpostitse leirilaskun, joka tulee maksaa eräpäivään mennessä.
  2. Ilmoitan lapsen 4H:n jäseneksi (jos hän ei jo ole jäsen) osoitteessa https://liity.4h.fi/. Jäsenyys tarkistetaan ennen leirin alkua. Jäsenenä saa mm. seuraavat jäsenedut: kesän pop-up -kerhot sekä syksyn ja kevään kerhot maksutta, tapaturmavakuutus leirillä ja muissa 4H:n järjestämissä toiminnoissa. Lisää jäsenetuja.
  3. Olen tutustunut 4H:n henkilötietojen käsittelykäytäntöihin.
Olen lukenut yllä olevat kohdat (1-3) ja sitoudun niihin.


* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.