Alppilan Metsäsalapoliisit -kerho (1.-6.lk) 

Salapoliiseilla on monia kinkkisiä arvoituksia ja pulmia harrastuskauden aikana, joita päästään ratkomaan ulkoillen Helsingin lähiluonnossa! 

Pks4H:n Metsäsalapoliisit -harrastuksessa ratkaistaan lukuisia arvoituksia.
Pks4H:n Metsäsalapoliisit -harrastuksessa ratkaistaan lukuisia arvoituksia. Kuva: Marjaana Malkamäki

Kerho kokoontuu Alppilan toimistollamme, Karjalankatu 2A 2 krs., keskiviikkoisin klo 16.30-18.00.

Metsäsalapoliisit -harrastuksessa lapset tutustuvat metsään tekemällä oppien, ja harrastus vahvistaa heidän sidettään suomalaiseen luontoon. Harrastuksessa otetaan huomioon kaikki vuodenajat, ja lapsi oppii liikkumaan luonnossa turvallisesti sekä sääolosuhteet huomioiden. Harrastuksessa opitaan hauskojen aktiviteettien kautta esimerkiksi luonnon monimuotoisuudesta, jokamiehenoikeuksista sekä metsän eläimistä.

Kerhokausi alkaa syyskuussa viikolla 36 (5.9. alkava viikko) ja kevään viimeiset kerhokerrat ovat viikolla 19 (8.5. alkava viikko).  Kerho on tauolla syyslomalla viikolla 42 ja  talvilomaviikolla 8. Kerho on kaikille avoin. 

4H:n jäsenille kerhot ovat ilmaisia, jäsenmaksun hinta on 35€/vuosi, perhemaksu 70€/vuosi. Jäseneksi voi liittyä täällä: https://liity.4h.fi/

Ilman jäsenyyttä kerhomaksu on 35 € / kerhovuosi (syksy-kevät).

Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Lisäksi kerhoihin voi tulla tutustumaan kerran maksutta. Jos olet kiinnostunut osallistumaan tutustumiskerralle, ole yhteydessä Iiristiinaan.

Kerhoon mahtuu 12 henkilöä. Paikat menevät ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Ilmoittaudu -

Alppilan Metsäsalapoliisit-kerho

Olen jo 4H-jäsen