Tietoa toiminnasta

Yleistä

Dogsitter-toiminnan tulot menevät 4H-Dogsittereiden palkkoihin, dogsittereiden kouluttamiseen ja nuorten kurssikouluttajien palkkakustannuksiin.Tilaamalla 4H-dogsitterin tuet nuorten työllistämistä.

Toiminnan kulku:

  1. Pks 4H on kouluttanut kaikki 4H-Dogsitterit.
  2. Koulutuksen jälkeen Dogsitterit ovat työsuhteessa 4H:lle (kurssin jälkeen Dogsitterit voivat hoitaa asiakkaiden koiria, kissoja ja pieneläimiä).
  3. 4H-Dogsitterit valitsevat sopivan keikan itselleen välityksestä ja saavat asiakkaan tiedot.
  4. 4H-Dogsitter soittaa asiakkaalle ja sopii tutustumiskäynnin.
  5. Tutustumiskäynnillä tutustuaan toisiinsa ja täytetään hoitosopimus.
  6. Tutustumiskäynnin jälkeen keikka voi totetua.

1. Milloin 4H-Dogsitter tulee tilata?

Tilaus kannattaa tehdä mahdollisimman pian hyvissä ajoin ennen halutun hoidon ajankohtaa. 4H-Dogsitterin täytyy ennättää tutustumiskäynnille ja tekemään hoitosopimus asiakkaan kanssa ennen työn aloittamista. 

2. Saanko varmasti 4H-Dogsitterin tarvitsemalleni ajalle?

4H-Dogsitterit saavat itse päättää työnmäärän, joten emme voi luvata 100% hoitajan saamista. Pääkaupunkiseudulla on noin sata 4H-Dogsitteriä, joten mahdollisuudet ovat hyvät varsinkin, jos olet ajoissa liikkeessä!

3. Onko palvelu kotitalousvähennyskelpoinen?

Palvelu on kotitalousvähennys kelpoista silloin, kun lemmikin hoitoon liittyy ulkoiluttamisen lisäksi asiakkaan kotona tehtävää hoiva/hoitotyötä.  

"Koiran ym. lemmikin. ulkoiluttaminen, kun se on osa muuta, laajempaa vähennyksen oikeuttavaa työtä (vaikka työ ei sananmukaisesti tapahdukaan verovelvollisen kotona)"