4H-Dogsitter

Voit tilata luotettavan ja koulutetun 4H-Dogsitterin ulkoiluttamaan koiraasi tai hoitamaan kissaasi tai muuta kotieläintä. 4H-Dogsitterin voi tilata viikoittaiseksi avuksi kotieläintenhoitoon tai esimerkiksi lomamatkan ajaksi. 

Dogsitter-toiminnan tuotot menevät 4H-dogsittereiden palkkoihin, dogsittereiden kouluttamiseen ja nuorten kurssikouluttajien palkkakustannuksiin.

Klikkaa kuvaa ja tilaa verkosta!

Klikkaa kuvaa ja tilaa verkosta!

Klikkaa, lataa App Storesta (Android puhelimet) ja tilaa!

Klikkaa, lataa App Storesta (IPhone) ja tilaa! 

Tilausta tehdessäsi huomioithan seuraavat asiat: 

1. Valitse kategoriaksi 4H-Dogsitter palvelu ja valitse ryhmäksi  "Vain koulutetut 4H-Dogsitterit"

2. Lisätietoa -kohtaan kerrothan lemmikkisi rodun, iän, sukupuolen, luonteesta ja suhtautumisesta muihin eläimiin. Mikäli lemmikinhoito on mahdollista toteuttaa myös hoitajan luona tai on tarve pidemmälle hoitoajanjaksolle, kerrothan lemmikkisi tottumuksista esimerkiksi kerrostaloihin/asuinympäristöön, pieniin lapsiin jne. Näin sopivan työntekijän löytömahdollisuudet paranevat ja työntekijät tietävät lähtökohdat lemmikkisi hoitoon!  


Tuntihinta

Vuorokausihinta

20€/h

60€/vrk

Veloitus on kiinteä  riippumatta viikonpäivästä.

Lataamalla PDF saat yksityiskohtaiset ohjeet rekisteröitymiseen sekä dogsitterin tilaamiseen ja/tai klikkaa tästä usein kysyttyihin kysymyksiin. 

Asiakastuki:

Tilaukseen liittyvät asiat: info@workpilots.fi tai tukea verkossa saat täältä!

Dogsittereihin liittyvät asiat: pinja.haapsalo@4h.fi 

Dogsittereihin liittyen tai toiminnankulkuun koskevissa asioissa voit jättää yhteystietosi ja kysymyksesi.  Pyrimme vastaamaan sähköpostitse mahdollisiman pian. Luethan ennen lomakkeen lähettämistä usein kysytyt kysymykset.