Asiakkaille

Hyvät asiakkaamme/yhdistyksen jäsenet! Tietoomme on tullut tapaus, jossa yhdistyksen nimissä on lähetetty huijauslasku. Lasku on tullut sähköisenä asiakkaan verkkopankkiin ja laskuttajana on ollut Vantaan 4H yhdisrys ry.  Laskujen kanssa kannattaa siis olla tarkkana ja varmistaa, että laskuttajan nimi on varmasti oikein. Olemme tiedottaneet poliisia asiasta.

Työllistä 4H:n koulutettuja nuoria avuksenne!

  • 4H-Dogsitter palvelu tarjoaa apua koirien, kissojen ja muiden pienten lemmikkien hoidossa.
  • 4H-Ikis eli Ikäihmistenpalvelu tarjoaa kodinhoitoapua yli 65-vuotiaille helsinkiläisille ja vantaalaisille.

Hinnastot ovat nähtävillä eri palveluosioiden sivuilla.

4H:n tavoitteena on työllistää nuoria ja tarjota nuorille mahdollisuus tutustua työelämään ja työntekoon. Kaikissa työsuhteissa 4H-yhdistys toimii nuorten työnantajana hoitaen kaikki työnantajan velvollisuudet, joten työntilaajan ei tarvitse huolehtia esimerkiksi vakuutuksista, veroista tai palkanmaksusta.

  • 4H-yritykset ovat nuorten itse perustamia ja pyörittämiä yrityksiä, jotka tarjoavat monenlaisia palveluita ja tuotteita.

Välitämme 4H-yrittäjille keikkoja esimerkiksi kodin töissä, pienisissä remonttihommissa tai vaikkapa juhlien tarjoiluapuna. Joukostamme löytyy myös aloittelevia video- ja valokuvaajia sekä käsityöläisiä. Kysy lisää: joni.nissila@4h.fi / 050 3737 006.

4H-yritykset ovat nuorten omia yrityksiä, joten he hoitavat esimerkiksi laskutuksen itsenäisesti ja hinnoittelevat itse tuotteensa ja palvelunsa.